Show FilterHide Filter

Vi er så utrolig fornøyde med bildene Tøri tok for oss under bryllupet vårt i mai! Bildene gjenspeiler virkelig dagen vår; med alle følelsene, opplevelsene og de nydelige øyeblikkene inkludert. Hver gang vi ser igjennom bildene fra bryllupsdagen vår, føler vi at vi gjennopplever den store dagen vår.
Tøri har en egen evne til å få både brudepar og gjester til å føle seg avslappet og noe som gjør at bildene blir veldig ekte og lite tilgjort. Vi har også fått utrolig mange gode tilbakemeldinger fra gjestene som både har skrytt av Tøri’s opptreden under bryllupet, men også hvor fantastisk resultatet ble.
Det ferdigredigerte resultatet var så mye bedre enn vi noen gang kunne forestilt oss og vi vil anbefale Tøri som fotograf på grunn av hennes egenartede stil, hennes væremåte, stå-på vilje og profesjonalitet!

An-Magritt og Lars Martin

Tøri captures the delicate moments of our eventful day doting upon the encapsulating sentiments and evoking a warmth. Somehow she brings the feelings felt on that day back to life again – the laughter and love shared between us and our loved ones shining through the images: the heightened state of being that we all unexpectedly shared. The jokes and general joys of being youthfully joined; naïve and very much in love – subtle, gentle, but also absurd and unabashed.

Ilaria and Victoria

Vår opplevelse av Tøri Gjendal som bryllupsfotograf er upåklagelig! I tillegg til å være en veldig profesjonell og dyktig fotograf, så hadde hun en veldig beroligende effekt på bruden i forkant av innmarsj. Dette satt bruden stor pris på! Som fotograf så er Tøri en solstråle, som flere av våre gjester påpekte. Helt tydelig glad i jobben sin! Hun var med på seremonien og bryllupsbilder på domkirkeodden i etterkant. Vi er ekstremt godt fornøyd med dagen, Tøri og de utrolig flotte bildene vi fikk i etterkant. Vi vil absolutt anbefale henne videre!

Lotte og Leo
error: Content is protected