Info og priser

 

Alle anledninger er anledning for en fotografering! Ønsker du bilder av familien, den nyfødte, konfirmanten eller portretter til CVen – er det bare å ta kontakt! Jeg kommer gjerne hjem til deg eller møter deg på en lokasjon du er glad i, for bilder i naturlige omgivelser. En fotografering tar fra rundt en halv time til to timer; jeg går ikke hjem før vi føler oss fornøyde! Etter fotografering lager jeg et passordbeskyttet nettgalleri, slik at du selv kan velge hvilke og hvor mange bilder du ønsker. Nedenfor er priser for forskjellige type fotograferinger, og digitale filer som kommer i tillegg. Filene du velger blir redigert og levert digitalt i både farge og sorthvitt. Disse kan du bruke på sosiale medier og printe så mange eksemplarer av som du bare vil!

 

Priser fotografering

  • Portrett  –  1500,-
  • Familie  –  2200,-
  • Barn og nyfødt  –  2000,-
  • Kjæreste eller forlovelse  –  2000,-

 

Priser digitale filer

  • 1 bilde – 550,-
  • 5 bilder – 1800,-
  • 10 bilder – 2800,-
  • 15 bilder – 3750,-
  • 20 bilder – 4600,-
  • 30 bilder – 6300,-

 

Gi meg en lyd om du ønsker flere bilder

 

Share
error: Content is protected