Waste

Terminen for påske på London College of Communication var veldig givende og full av eksperimentering. Prosjektet Waste var en del av et av større samarbeid med tre andre fotografer og ble presentert i utstillingen Irrelevant Perspective på LCC og består av tre A3 print og en film. I tillegg fikk jeg muligheten til å vise verkene mine i en annen samarbeidsutstilling i The Bussey Building med tittelen Art in its Natural Form.

Waste kritiserer hvordan vi i dagens internettsamfunn kun viser den gode siden av et landskap, hvordan landskap er omgjort digitalt til noe utopisk og uvirkelig – mens i virkeligheten er møtt med forsøplet og forurenset natur. I tillegg er jeg selvkritisk til hvordan jeg raskt fotograferer utsikten og går videre i møte med vakker natur, istedenfor å virkelig nyte og ta inn øyeblikket. Hvordan tilslører fotografiet minnene; hva sitter man egentlig igjen med?

Filmen er en kombinasjon av landskapsbilder jeg hatt tatt i løpet av de 5 siste årene og filmsnutter av forskjellig syntetisk materiale som ikke hører hjemme i naturen. Sangen er Charlie Megiras Tomorrow’s Gone.

 

 

 

Irrelevant Perspective 

 

 

Art in its Natural Form

https://www.facebook.com/theoriginsofart/

 

Share
error: Content is protected